Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KM

K69a46r20e55l 90M62a16c46k29ů

15. 11. 2014 12:53

Naprosto souhlasím s autorem. Ve skutečnosti je to mnohem širší a větší problém, než je vyjádřen v této úvaze.

Miloš Zeman není mým prezidentem a nikdy jím nebude, jako nikdy nebyl mým prezidentem Václav Klaus. Stydím se za takového prezidenta před všemi civilizovanými demokratickými státy Evropy i před světem. :-(Rv

Václav Pružinský-Klaus a Milouš Miloševiš Zeman jsou oba notoričtí lháři, intrikáni, zbabělci, rozkradači a tuneláři naší země, psychopati (MUDr.Jan Hnízdil a pořad ČT2 Ryba smrdí od hlavy) a těžcí zločinci. Oba dva už dávno mají sedět na doživotí v mohutném hradě Mírov. Pevně doufá, že k tomu dříve nebo později dojde. :-(Rv

6 19
možnosti
AM

Na tuto pitomost se dá reagovat jediným slovem - BLBE

17 2
možnosti
NM

...že lži jste byl usvědčen tak na přístě těm klidnejm demonstrantům doporučte již osvědčená vajíčka...

3 2
možnosti
PV

P57a43v20e63l 54V67é90b14r

15. 11. 2014 12:26

"Policisté v civilu zatýkají a odvádí na služebnu poklidně demonstrující mladé lidi, kteří rozvinuli transparent „Stydím se za svého prezidenta“. "

Lež jako věž. Byli pouze kontrolováni, a to proto, že dostali (dost pitomý) nápad se zakuklit, tudíž se zájmu policie není co divit. A protože nebyli schopni předložit požadované doklady totožnosti (což zákon, milý pane, zákon! požaduje mít u sebe), byli odvedeni na služebnu, odkud byli, po ověření totožnosti, propuštěni.

Prostě klasická ukázka policejní zvůle, že?

Otec mě učil, že poloviční pravda je vždycky lež. To, co uvádíte, není ani půlka pravdy - tedy je to lež jako věž. NELŽETE TEDY!!

21 4
možnosti
Foto

Pane Vébře, buď mylně formulujete zákon, nebo záměrně lžete.

Zákon totiž neuvádí nosit doklady u sebe, nýbrž že je svéprávná osoba musí vlastnit. Je každého věc zda bude doklady nosit či ne, ovšem může se mu to vymstít, tak jako těm dvěma účastníkům na krnovském mítinku.

11 4
možnosti
JS

Základní chyba Karla byla,že chtěl hnát prezidenta Beneše před Haagský tribunál.To já i moji vrstevníci nezkousli.Dokonce i můj otec,silně antikomunisticky zaměřený, řekl, tohle ne!

16 4
možnosti
RH

To samozřejmě KS neprohlásil. Jen napsal, že dnes by za to byl Haag, což je vysoce pravděpodobné..

13 5
možnosti
LP

L23u14k50á71š 37P52e10c18h64a

15. 11. 2014 12:02

Společnost nerozděluje prezident, ale média. Zažili jsme to právě před prezidentskou volbou. Hold někomu, komu byla média nakloněna, to nevyšlo a od té doby se s tím nesmířili.

22 13
možnosti
RH

Společnost rozděluje prezident, který místo aby integroval společnosti a našel politiku přijatelnou pro zásadní část společnosti, tak se zaměřuje úzce na svou volební skupinu bůčkařů..

9 11
možnosti
LO

L80u90b56o66š 29O36t38t

15. 11. 2014 11:59

Naopak, myslím si, že MZ spojuje společnost čím dál víc - PROTI SOBĚ

6 5
možnosti
Foto

K63a48r73e13l 92R27a11d69a

21. 11. 2014 3:17

Málo chodíte mezi normální lidi, ti se jen baví. Jen ta skupina, která proti němu byla od počátku, je stále agresivnější a směšnější.

0 0
možnosti
BM

Poslední dobou rozdělují společnost "nedemokrati" kteří nejsou schopni respektovat demokratickou volbu prezidenta, přestože mají huby plné demokracie. Naštěstí není Zeman z těch co by zalezli pod peřinu. A oni začínají běsnit a to jim zatemńuje mozek.

12 7
možnosti
RC

demokraticka volba? NSS rozhodl, ze Zeman v predvolebni kampani delal podrazy a lhal, pouze (nevim na zaklade ceho) usoudil, ze to pry volby neovlivnilo. Ja o tom presvedceni nejsem, protoze vim ze sveho okoli, ze nekteri mi pribozni volili MZ protoze se bali Nemcu, kterymi MZ vyhrozoval jako prateli KS.

7 3
možnosti
JZ

Zeman nic nerozděluje. Rozdělujete se sám. Zeman je jenom samolibý šašek který se vyžívá v tom, že dráždí lidi. Největší tragédie by pro něj byla, kdyby ho lidi ignorovali. Ale to ne, pořád se najde hromada takových co se považují za nejchytřejší a za jediné spravedlivé mezi všemi a potřebují se do něj strašně nutně navážet a zvát si televizi k sundávání obrazů a mávaní transparenty... Jen proto, aby se sami zviditelnili, protože opravdu nevěřím, že ještě existuje tak naivní blbec, že by si snad nevšim, jak všechna ta okázalá nenávist Zemana přímo těší.

A víte co je nejhorší? Že už jste tím teatrálním pohoršením nad vším, co se o Zemana otře, tak zblnutý, že si ty kauzy o kterých potřebujete strašně nutně informovat svět, vymýšlíte sám (jako teď s policií). Vždyť ten blb už nemusí vůbec nic dělat, vy se vytočíte úplně sám bez jediného jeho přičinění. Vážně máte pocit, že má sebemenší důvod své chování jakkoli měnit, když jím dosahuje tak ideálního stavu?

Hlavně, že myslíte...

2 0
možnosti
Foto

M.Z. si většinou dělá nepokrytě legraci z lidské hlouposti, ale i intrik a chytračení. Přesně si vychutnal současnou opozici, když se jí rozsypala vláda. Stejně tak i intriky frakcí v ČSSD. Nebylo to naškodu. NAOPAK! O prezidents. volbě ani nemluvě;-O8-o:-P Samozřejmě se s tím poražení nesmířili a dělají vše, aby se mohli vrátit ,,na výsluní". A,,LID LECKTERÝ" jim to baští. A rád. ;-O:-P  Pro všechny politic. subjekty je M.Z. VELIKÝ STRAŠÁK! A to je dobře!

2 1
možnosti
JR

J49a46n 18R23á51ž

15. 11. 2014 11:21

Společnost rozděluje už dva roky rozdílné pojetí vnitřní a zahraniční politiky reprezentované protipóly, Zemanem a Schwarzenbergem.

Je silně zavádějící a hlavně zkratkovité tvrdit, že jen Zeman je příčinou rozdělení společnosti.

8 5
možnosti
RC

pokud vim, tak zahranicni politiku jiz vice nez rok a pul zadne Karel nezastupuje. Nejprve ji reprezentoval Zemanuv clovek a ted neumetel, ktereho Zeman zostouzel.

3 1
možnosti
RC

nerekl bych, ze dva roky, ale uz nekdy od roku 1998. Jen mel malou pauzu na Vysocine a presto nekteri politici mluvili o jeho zasazich do politiky z Vysociny. Vzdyt on uz rozdelil i CSSD nekdy v roce 2003.

1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1737x
Zajímám se o vše , co člověka obohacuje....